Over ons - x-path

‘ Bespaar tijd en geld met het investeren in je expats ‘

Onze Missie

Regio Eindhoven dé expat regio van Europa laten zijn, zodat de concurrentiestrijd wordt aangegaan met steden als Parijs, Londen en München. In dit kader is het van belang om kwalitatief ‘high skilled people’ naar onze regio te krijgen om zodoende dé hightech regio van Europa te worden.

Onze Visie

De expats die naar onze regio trekken kennis laten maken met onze aantrekkelijke werkgevers en hen hierbij zo goed mogelijk opvangen en begeleiden. Wij zorgen voor een zachte landing waarbij wij de expats gidsen door de complexe Nederlandse regelgeving en processen, hen daadwerkelijk van A tot Z blijvend begeleiden zodat zij het optimale uit hun verblijf in Nederland kunnen halen.

Onze Doelstelling

Als Xpath zorgen wij ervoor dat uw zorgplicht als werkgever door ons wordt vervuld. Wij zijn en blijven het 1e aanspreekpunt voor uw expat, zodat zij zich zo snel mogelijk wegwijs zijn in onze regio. Anders dan andere relocation bedrijven stoppen wij niet na de formaliteiten, omdat wij als geen ander weten dat een nieuw leven opbouwen meer vraagt dan dat. Wij blijven het vertrouwde aanspreekpunt voor uw expat en gaan hierin verder dan andere bedrijven, zodat u een onbezorgde nieuwe werknemer kunt verwelkomen.

Mike Krak

operationeel en expat guide

Mike heeft een achtergrond als jurist en ruim 6 jaar een zelfstandig juridisch advieskantoor uitgebouwd tot een betrouwbaar kantoor voor vele zakelijke opdrachtgevers. Vanuit zijn rol als jurist en het personeelstekort zag hij behoefte bij zijn klanten die met expats werken aan één aanspreekpunt voor zowel de werkgever als de expat. De HR afdeling werd zo ontlast met alledaagse vragen en de expat werd direct wegwijs gemaakt in onze samenleving, zodat de expat direct zonder zorgen weer aan het werk kon.

Normaal stond Mike altijd één partij bij, maar nu kunnen beide partijen ontzorgd worden.

Suzanne Weers

Expat guide

Suzanne heeft een achtergrond in de verpleging. Zij heeft ruim 25 jaar in het ziekenhuis gewerkt op verschillende functies in de verpleging. De zorg loopt als een rode draad door haar leven, waardoor de rol als vertrouwenspersoon van de expats en hun gezinnen haar op het lijf geschreven is.

Suzanne kent de verschillende facetten die komen kijken wanneer een gezin hier voor het eerst komt en door haar persoonlijke aanpak voelt een gezin zich hier direct thuis.

Chantal Krak

Expat guide

Chantal heeft een jarenlange achtergrond in het recht. Als docent recht heeft zij ervaring in het begeleiden van studenten. Deze ervaring gebruikt Chantal dagelijks in het begeleiden van expats en hun gezinnen.

Chantal kent de verschillende facetten die komen kijken wanneer een gezin hier voor het eerst komt en door haar persoonlijke aanpak voelt een gezin zich hier direct thuis.

Meer informatie

Neem gerust contact met ons op voor een afspraak over de mogelijkheden